Kindertheater Egnie

Image

Koningin Caroline en de griezel brug

Kindertheater Egnie heeft een nieuwe spannende, griezelig leuke voorstelling voor kinderen van 3- 8 jaar: Koningin Caroline en de Griezelbrug. Hieronder kun je lezen wat Koningin Caroline en haar tamme kuikens tijdens deze voorstelling weer mee gaan maken.

Koningin Caroline is dol op verstoppertje spelen met de tamme hof kuikens Plons, Pluis en Dons. Vandaag laten de kuikens Caroline steeds schrikken. Dat moet van meneer Mors want de bange koningin moet maar eens wat flinker worden. Caroline je bent toch niet bang voor spinnen? Je ziet toch dat ze niet echt zijn?

Het spannende verstop spel gaat door tot Minister Mors koningin Caroline een belangrijke brief komt brengen. Bah een uitnodiging om bij Madame Zwaan op bezoek te gaan!  Daar wil Caroline beslist niet naar toe. Want Madame Zwaan woont aan de overkant van de Zwarte griezelbrug. En die brug is eng! Caroline gaat er zelfs naar van dromen! 
Als koningin Caroline mokkend  onder de tafel zitten te bibberen zijn de kuikens het bange gedoe van de koningin zat. 
Een paar uur later zijn Plons. Pluis en Dons weg, verdwenen….Durft Caroline de kuikens wel te redden? Of blijft ze een bange bibber koningin? Nee toch?

Carla Maljers speelt meneer Mors ( die pestkop) en zingt ook de liedjes. Roy van der Lee zorgt voor passend gitaarspel. En Marieke neemt als koningin Caroline de kijkertjes mee naar de grote griezelbrug. 

Deze voorstelling duurt ongeveer 45 minuten.

Kosten voor 1 voorstelling op locatie € 380,- ex. Btw en reiskosten.

Voor meer informatie of het boeken van een voorstelling Klik hier

 

Contact!

Image

Koningin Caroline deel 3
Pas op kuikens!

Een voorstelling met schilderijen, gitaarmuziek, zang en bewegen voor kinderen van 2 tot 7 jaar. Carla Maljers zingt de liedjes, gitarist Roy van der Lee begeleidt op zijn gitaar en Marieke de koning speelt en vertelt dit aangrijpende verhaal over een gewond eendje.

Het verhaal:

Koningin Caroline vindt een ziek eendenkuikentje. Ze neemt het gewonde eendje mee naar haar kasteel om het te verzorgen. Dokter Douwe kan het kuikentje wel een verbandje geven. Maar krijgen Plons, Pluis en Dons, de kuikens van de koningin, nog wel genoeg aandacht?

In dit interactieve verhaal maken de kuikens situaties mee die kinderen zeker zullen herkennen. Denk aan de moeder die kwijt is,  ziek zijn of geen aandacht krijgen omdat een zieke broer of zus verzorgd moet worden. Ook wel of juist niet gezond eten tijdens een gezamenlijke maaltijd is een thema dat aansluit bij de belevingswereld van het kind.

Kindertheater Egnie speelt deze voorstellingen op scholen, kindercentra, speeltuinen en in theaters. 

De voorstelling duurt 40 minuten

Kosten voor 1 voorstelling op locatie € 350,- ex. Btw en reiskosten.

Voor meer informatie of het boeken van een voorstelling Klik hier

Contact!

Image

Koningin Caroline deel 1
        “Ik wil geen koningin meer zijn!”

Een voorstelling voor kinderen van 3 tot 7 jaar naar het gelijknamige prentenboek.

Kinderen zitten op het puntje van hun stoel tijdens deze voorstelling met schilderijen, gitaarmuziek, zang en bewegen  voor kinderen van 3 tot 7 jaar.

Carla Maljers zingt de liedjes, gitarist Roy van der Lee begeleidt op zijn gitaar en Marieke de koning speelt en vertelt dit grappige verhaal over de eigenzinnige koningin Caroline die nergens zin in heeft. Een voorstelling die vaak gespeeld wordt tijdens de Kinderboekenweek.

Het verhaal:

Koningin Caroline zit pruilend in het gras. Zij is gestruikeld over een erwt en vindt alles stom. Zelfs Ridder Robbert of Dokter Douwe mogen haar niet helpen. Minister Mors pakt haar kroon en wordt de nieuwe koning. Lukt het Plons, Pluis en Dons-de kuikens van de koningin- om Caroline weer aan het werk te krijgen?

Net als koningin Caroline weten de kinderen echt wel dat het koppige gedrag van koningin Caroline niet mag. Boos het bord met gezond eten weg slaan of de dokter in zijn billen prikken dat kan toch niet! Gelukkig leert Caroline ook dat van ruzie maken niets goeds komt. De voorstelling eindigt met een vrolijk handenklapspel waar alle kinderen aan meedoen.

De voorstelling duurt 45 minuten.

Kosten voor 1 voorstelling € 350,-ex. Btw en reiskosten. 

Voor meer informatie of het boeken van een voorstelling Klik hier

Contact!